Citroën C4 Cactus

Új Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus külső design

Egyedi kialakítás és elegancia

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

Citroën C4 Cactus belső design

Az ultrakényelmes ötajtós

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort ülésekkel.

Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem. Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.

Citroën C4 Cactus technika

Progresszív felfüggesztés - PHC™

A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani. A rendszer működési elve rendkívül egyszerű.

Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.

Citroën C4 Cactus tartozék kínálat

Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink®

Az új Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk. Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet. A Mirror Screen funkció Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működik.

 

*változattól függően rendelhető opció

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

Citroën C4 Cactus

Az új C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket. Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink®).

*változattól függően

Citroën C4 Cactus

Környezetkímélő tulajdonságok és vezetési élmény

A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.

A PureTech 110 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus aktuális kínálatunk

CITROEN C4 CACTUS 1.2 PureTech Live Samp;S

4 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), AUX csatlakozó, állítható kormány,…

 •  2018
 •  1199 cm3
 •  Benzin
 •  2 km
 •  Manuális
4 390 000 Ft (kedvezmény: 9%)

CITROEN C4 CACTUS 1.2 PureTech Live Samp;S

4 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), AUX csatlakozó, állítható kormány,…

 •  2018
 •  1199 cm3
 •  Benzin
 •  2 km
 •  Manuális
4 525 000 Ft (kedvezmény: 8%)

CITROEN C4 CACTUS 1.2 PureTech Feel EURO6

4 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata klíma, AUX csatlakozó, állítható…

 •  2018
 •  1199 cm3
 •  Benzin
 •  2 km
 •  Manuális
4 890 000 Ft (kedvezmény: 10%)

CITROEN C4 CACTUS 1.2 PureTech Feel Samp;S…

4 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata (6 fokozatú) sebességváltó,…

 •  2018
 •  1199 cm3
 •  Benzin
 •  2 km
 •  Automata
5 185 000 Ft (kedvezmény: 6%)

CITROEN C4 CACTUS 1.5 BlueHDi Feel Samp;S…

4 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), AUX csatlakozó, állítható kormány,…

 •  2018
 •  1499 cm3
 •  Dízel
 •  3 km
 •  Manuális
5 220 000 Ft (kedvezmény: 5%)

Citroënvadász

Nem találja álmai Citroën C4 Cactus modelljét? Iratkozzon fel Citroenvadász szolgáltatásunkra!

Amint egy új Citroën C4 Cactus kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Citroen Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:30-12:30
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-18:00

Ügyfeleink mondták...

Nagy Norbert

Nagy Norbert

Azért választottuk a Citroen-t, mert szerettünk volna egy dinamikus, kényelmes, megbízható autót, és persze azért, mert a vállalkozásunknak szüksége volt egy kishaszonjárműre. A Citroen Hovány azért nyerte el a bizalmunkat, mert megfogott bennünket a szalon rendezettsége, átláthatósága, az értékesítő kolléga kedvessége, hozzáértése, segítőkészsége. Köszönjük a korrekt ügyintézést.

Véber Ferenc

Véber Ferenc

Örültünk, hogy végre sikerült megkapni az MNB 2,5 %-os hitelt. Mivel a tehergépkocsink megérett a cserére (már kétszer a Citroent választottuk), ráadásul nagyon kedvező árajánlatot kaptunk a Citroen Hoványtól, ezért ismét ennél a típusnál döntöttünk immár harmadszor!

Staberecz Mihály

Staberecz Mihály

Tulajdonképp már régóta szerettem volna egy komoly, megbízható és szép autót magamnak! Olvastam, filmeket néztem erről a típusról és most már mint tulajdonos is örömmel mondhatom jó választás volt az új C4 Picasso! Maga a kereskedés a többiektől az különböztette meg hogy azonnal készségesen és barátian fogadtak és ami ritka 30 perc alatt meg is kötöttük a szerződést! Megnyugtatónak mondhatom a szerviz "Nagy öreg szerelőjét" akire bármikor rámerem bízni az aktuális javításokat!