Citroën C4 Profi

Citroën C4 Profi

Citroën C4 Profi külső design

Külső megjelenés

A Citroen C4 Profi tökéletesen ergonomikus vezetőülése ötletes formai elemekben bővelkedik, így aztán egy pillanatra sem felejtjük el, hogy egy igazi Citroënben ülünk, kreatív technológia vesz bennünket körül. Győződjön meg róla egyik Citroen Hovány márkakereskedésben!

Citroën C4 Profi belső design

Belső tér

A Citroen C4 Profi kényelmi berendezései arról gondoskodnak, hogy önnek valóban kellemes legyen az autóval végzett munka: Az opcióként rendelhető, vadonatúj fejlesztésű, térbeli hangzást biztosító audiorendszer kezelőgombjai a kormányon találhatók.

Citroën C4 Profi technika

Technológia

A C4 Profi HDi 90 FAP főbb adatai:

  • Raktér térfogata: 803 dm3, plafonig pakolva 1246 dm3
  • Hasznos teher: 545 kg
  • Vegyes üzemű átlagfogyasztás: 4,2 l/100 km
  • CO2-kibocsátás: 110 g/km. Szériafelszereltség a légkondicionáló és a tempomat.
Citroën C4 Profi tartozék kínálat

Tartozékok

A vezetés biztonságát számos ötletes megoldás növeli: Szériafelszereltség az ABS, az ESP, az elektronikus fékerő-elosztó és a vészfékezés-rásegítő. Az opcióként rendelhető, statikus kanyarvilágítással rendelkező ködfényszórók az esti vezetést is biztonságosabbá teszik.

Citroënvadász

Nem találja álmai Citroën C4 Profi modelljét? Iratkozzon fel Citroenvadász szolgáltatásunkra!

Amint egy új Citroën C4 Profi kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Citroen Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:30-12:30
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-18:00

Ügyfeleink mondták...

Nagy Norbert

Nagy Norbert

Azért választottuk a Citroen-t, mert szerettünk volna egy dinamikus, kényelmes, megbízható autót, és persze azért, mert a vállalkozásunknak szüksége volt egy kishaszonjárműre. A Citroen Hovány azért nyerte el a bizalmunkat, mert megfogott bennünket a szalon rendezettsége, átláthatósága, az értékesítő kolléga kedvessége, hozzáértése, segítőkészsége. Köszönjük a korrekt ügyintézést.

Véber Ferenc

Véber Ferenc

Örültünk, hogy végre sikerült megkapni az MNB 2,5 %-os hitelt. Mivel a tehergépkocsink megérett a cserére (már kétszer a Citroent választottuk), ráadásul nagyon kedvező árajánlatot kaptunk a Citroen Hoványtól, ezért ismét ennél a típusnál döntöttünk immár harmadszor!

Staberecz Mihály

Staberecz Mihály

Tulajdonképp már régóta szerettem volna egy komoly, megbízható és szép autót magamnak! Olvastam, filmeket néztem erről a típusról és most már mint tulajdonos is örömmel mondhatom jó választás volt az új C4 Picasso! Maga a kereskedés a többiektől az különböztette meg hogy azonnal készségesen és barátian fogadtak és ami ritka 30 perc alatt meg is kötöttük a szerződést! Megnyugtatónak mondhatom a szerviz "Nagy öreg szerelőjét" akire bármikor rámerem bízni az aktuális javításokat!