Tisztelt Ügyfeleink! Márkakereskedéseink 2021.09.18-án, szombaton zárva tartanak. Hétfőtől a megszokott munkarendben szeretettel várjuk Önöket!

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën C4
SpaceTourer

Az új Citroën C4 SpaceTourer 5 és 7 üléses változataiban a családnak is jut hely bőven, az új, 150 lóerős BlueHDi motornak köszönhetően pedig a vezetés is élmény!

Citroën C4 SpaceTourer külső design

Külső megjelenés

CITROEN C4 SpaceTourer fényterű, panoráma szélvédővel, panorámatetővel került piacra, emellett a kilátás féloldalt előre is biztosítja. A szegmensen belül referenciának számít. Dinamikus külső stílus és rendkívül megnyerő, kényelmet sugalló belső stílus jellemzi. Próbálja ki!

Citroën C4 SpaceTourer belső design

Belső tér

Utazási kényelem: szabadon hagyott sík padló jellemzi, amely szabad közlekedést tesz lehetővé az 1. és a 2. üléssorban! 3 azonos méretű ülés kapott helyet a 2. üléssorban. Példás variálhatóság: a 2. és a 3. sorban lévő hátsó ülések könnyen összecsukhatók, a 2. sorban lévő ülések pedig elcsúsztathatók!

Citroën C4 SpaceTourer technika

Technológia

CITROEN C4 SpaceTourer e-HDi mikro-hibrid technológiával van ellátva. Az egyszerűbbé tett vezetést az MCP-váltó, sebességkorlátozó és -szabályozó berendezés, az elektromos rögzítőfék és az emelkedőn/lejtőn való indulást segítő rendszer garantálja. Tudjon meg többet CITROEN márkakereskedéseink egyikében!

Citroën C4 SpaceTourer tartozék kínálat

Tartozékok

CITROEN C4 SpaceTourer estén nagy hangsúlyt fektettek a részletek gondos kidolgozására. Ezt bizonyítja az egyénileg szabályozható klíma, HiFi audiorendszer, beépített DVD-lejátszó, illatosító, Bluetooth,USB. Magas szintű biztonság jellemzi: AFIL, ESP, 6 légzsák, és az 5 csillag az EuroNCap teszten!

 

CITROEN C4 SpaceTourer Garancia

Citroën C4 SpaceTourer aktuális kínálatunk

CITROEN C4 PICASSO 1.6 THP Feel EAT6 Samp;S…

ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), ESP (menetstabilizátor), elektromos tükör, fűthető…

  •  2017
  •  1598 cm3
  •  Benzin
  •  162 000 km
  •  Automata
5 199 000 Ft

Citroënvadász

Nem találja álmai Citroën C4 SpaceTourer modelljét? Iratkozzon fel Citroenvadász szolgáltatásunkra!

Amint egy új Citroën C4 SpaceTourer kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Citroen Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:00-12:00
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-17:00

Ügyfeleink mondták...

Nagy Norbert

Nagy Norbert

Azért választottuk a Citroen-t, mert szerettünk volna egy dinamikus, kényelmes, megbízható autót, és persze azért, mert a vállalkozásunknak szüksége volt egy kishaszonjárműre. A Citroen Hovány azért nyerte el a bizalmunkat, mert megfogott bennünket a szalon rendezettsége, átláthatósága, az értékesítő kolléga kedvessége, hozzáértése, segítőkészsége. Köszönjük a korrekt ügyintézést.

Véber Ferenc

Véber Ferenc

Örültünk, hogy végre sikerült megkapni az MNB 2,5 %-os hitelt. Mivel a tehergépkocsink megérett a cserére (már kétszer a Citroent választottuk), ráadásul nagyon kedvező árajánlatot kaptunk a Citroen Hoványtól, ezért ismét ennél a típusnál döntöttünk immár harmadszor!

Staberecz Mihály

Staberecz Mihály

Tulajdonképp már régóta szerettem volna egy komoly, megbízható és szép autót magamnak! Olvastam, filmeket néztem erről a típusról és most már mint tulajdonos is örömmel mondhatom jó választás volt az új C4 Picasso! Maga a kereskedés a többiektől az különböztette meg hogy azonnal készségesen és barátian fogadtak és ami ritka 30 perc alatt meg is kötöttük a szerződést! Megnyugtatónak mondhatom a szerviz "Nagy öreg szerelőjét" akire bármikor rámerem bízni az aktuális javításokat!

FIGYELEM!
*A jelenlegi finanszírozási ajánlat a Citroën Finanszírozás forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlata, az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. THM: 0% - 14,42%. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Maximális finanszírozott összeg: 6 000.000 Ft. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A Citroën Finanszírozás az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a Citroën fenntartja a kondíciók változtatásának jogát.

Az ajánlat 2014. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes, más akcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható. Az akció részleteiről érdeklődjön a részt vevő Citroën márkakereskedésekben.

A CITROËN magyarországi hivatalos finanszírozója a Retail Prod Zrt. Reprezentatív példa a Citroën Finanszírozás forint alapú változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatára: 3 000 000 Ft összegű lízing esetén a havi törlesztőrészlet 55 800 Ft, a THM 4,5%, a futamidő 60 hónap, a változó éves ügyleti kamat mértéke 4,40%, a teljes visszafizetendő összeg 3 348 000 Ft, a teljes lízingdíj a Citroën C4 SpaceTourer VTi 120 Tendance modell kedvezményes bruttó ára: 4 990 000Ft, önrész : 1 990 000 Ft.

A kép illusztráció. A Citroën C4 SpaceTourer vegyes fogyasztása: 3,8-6,3 l/100 km, CO2-kibocsátása: 98-145 g/km.