Tisztelt Ügyfeleink! Márkakereskedéseink 2021.09.18-án, szombaton zárva tartanak. Hétfőtől a megszokott munkarendben szeretettel várjuk Önöket!

Citroën Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4
SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer külső design

Külső megjelenés

A Citroën C4 Grand SpaceTourer harmonikus és elegáns, ugyanakkor expresszív és karakteres küllemű autó. A jellegzetes orr, a kifejezetten robusztus, magasan domborodó, motorizált hátsó rész, a feszes vonalak egyértelműen jelzik a korszakváltást.

Citroën Grand C4 SpaceTourer belső design

Belső tér

A Citroën Grand C4 SpaceTourer letisztult, hatalmas belső térben loft hangulat uralkodik, ebben szerepet játszik: Az alapfelszerelésként kínált panoráma szélvédő, a hatalmas üvegtető, a többféle színt és anyagot ötvöző, aszimetrikus műszerfal, a harmadik üléssorban található szellőző is.

Citroën Grand C4 SpaceTourer technika

Technológia

A Citroën Grand C4 SpaceTourer minden részletében Créative Technologie szellemisége érvényesül. A bentülők kényelme, biztonsága és felhőtlen utazása érdekében mindent a zökkenőmentes, kellemes utazás és a 100 százalékig nyugodt vezetés jegyében alakítottak ki.

Citroën Grand C4 SpaceTourer tartozék kínálat

Tartozékok

Jellemző felszerelsége: 7"-os érintőképernyő, 12"-os HD panoráma képernyő, tolatókamera, Park Assist rendszer, Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, Aktív sebességszabályozó ls biztonásgi öv és még számos kényelmi funkció.

Citroënvadász

Nem találja álmai Citroën Grand C4 SpaceTourer modelljét? Iratkozzon fel Citroenvadász szolgáltatásunkra!

Amint egy új Citroën Grand C4 SpaceTourer kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Citroen Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:00-12:00
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-17:00

Ügyfeleink mondták...

Nagy Norbert

Nagy Norbert

Azért választottuk a Citroen-t, mert szerettünk volna egy dinamikus, kényelmes, megbízható autót, és persze azért, mert a vállalkozásunknak szüksége volt egy kishaszonjárműre. A Citroen Hovány azért nyerte el a bizalmunkat, mert megfogott bennünket a szalon rendezettsége, átláthatósága, az értékesítő kolléga kedvessége, hozzáértése, segítőkészsége. Köszönjük a korrekt ügyintézést.

Véber Ferenc

Véber Ferenc

Örültünk, hogy végre sikerült megkapni az MNB 2,5 %-os hitelt. Mivel a tehergépkocsink megérett a cserére (már kétszer a Citroent választottuk), ráadásul nagyon kedvező árajánlatot kaptunk a Citroen Hoványtól, ezért ismét ennél a típusnál döntöttünk immár harmadszor!

Staberecz Mihály

Staberecz Mihály

Tulajdonképp már régóta szerettem volna egy komoly, megbízható és szép autót magamnak! Olvastam, filmeket néztem erről a típusról és most már mint tulajdonos is örömmel mondhatom jó választás volt az új C4 Picasso! Maga a kereskedés a többiektől az különböztette meg hogy azonnal készségesen és barátian fogadtak és ami ritka 30 perc alatt meg is kötöttük a szerződést! Megnyugtatónak mondhatom a szerviz "Nagy öreg szerelőjét" akire bármikor rámerem bízni az aktuális javításokat!