Extra hetek a Citroën Hoványnál!

Extra hetek a Citroën Hoványnál!

A modellekhez az extra alapfelszereltségen felül 5 év garancia jár, 100 000 km futáskorláttal** (csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***) Ajándék extrák csak az Extra Hetek alatt!

CITROËN C3 FEEL EDITION MÁR 3 720 000 FT-TÓL!

CITROËN C3

Főbb alapfelszereltség:

- vezető-és utasoldali légzsákok, első oldallégzsákok és függönylégzsákok,
- programozható tempomat és sebességhatároló,
- sebességtábla-felismerő rendszer,
- automata klímaberendezés,
- elektromosan behajtható visszapillantótükrök,
- fűthető első ülések,
- tolatóradar,
- Citroën Connect rádió 6 hangszóróval, Mirror Screen1 funkcióval, 7"-os érintőképernyő,
- Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó.

 Citroën C3 Feel Edition PureTech 82 már 3 720 000 Ft-tól!*
 1 MirrorLink, Carplay, AndroidAuto rendszerek, kompatiblis telefonkészülék szükséges hozzá.

CITROËN BERLINGO MULTISPACE
FEEL EDITION MÁR 4 680 000 FT-TÓL!

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Főbb alapfelszereltség:

- vezető-és utasoldali légzsák, oldallégzsákok,
- tolatóradar,
- manuális klíma,
- ködfényszórók,
- elektromosan behajtható és fűthető visszapillantótükrök,
- MP3 CD-s rádió, Bluetooth® telefonkihangosító rendszer, USB csatlakozó,
- hosszanti tetősínek,
- különálló hátsó ülések,
- kivehető konzol az első ülések között, 
- kartámaszok elöl.

 Berlingo Multispace Feel Edition 1.6 VTi 98 már 4 680 000 Ft-tól!*

Ajánlatkérés és tesztvezetés

  Küldés

 

A képek illusztrációk!

*A Citroën Feel Edition modellek az adott modell Feel változatára épülnek, de modellenként eltérő felszereltséggel rendelkeznek. A C3 és Berlingo modellek esetében feltüntetett árak a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós csomagárat jelölik és gyártásból történő megrendelésekre érvényesek. A feltüntetett ajánlatok más akcióval, vagy más kedvezménnyel nem összevonhatók. A képek illusztrációk. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben. A C3 PureTech 82 Feel Edition változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km. A Citroën Berlingo VTi 98 Feel Edition változat vegyes fogyasztása 6,4 l/100km, CO2-kibocsátása 148 g/km.

**Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 és Berlingo Multispace személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.